|
||||
|
||||
לא! בלי שום, שום דבר לא יזוז פה. |
|
||||
|
||||
גם כאן, עם שום על כוס וחצי (מוכנה) וחופן עלי פטרוזיליה. ואם נגמר השום, השף מקבל ת'חלאסטרה >>> |
|
||||
|
||||
אף אחד מכם לא מוסיף לימון?! |
|
||||
|
||||
לטחינה? להוסיף לימון? השתגעת? להיפך! אני מוסיף טחינה ללימון. |
|
||||
|
||||
הרבה לימון. |
|
||||
|
||||
טחינה תפוזים - אותו דבר, רק עם מיץ תפוזים ולא לימון. מצוין עם חציל בתנור. |
|
||||
|
||||
ניסיתי כמה פעמים כשנתקעתי בלי לימון, נחמד, אבל אני מעדיף לימון, וחציל בתנור שולט. |
|
||||
|
||||
גם אני ניסיתי פעם, באותן נסיבות. איך אמר פרופסור היגינס? I'd prefer a new edition of the Spanish Inquisition
|
|
||||
|
||||
nobody expects the Spanish Inquisition עפ"י מונטי פייתון. |
|
||||
|
||||
כן, הרבה. וכמון, ופפריקה מתוקה (חוץ משום ופטרוזיליה). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |