|
||||
|
||||
למה רק אב ואם? לו תהי לך הטחינה אם ואחות, ויהי חיקה השמנוני מקלט ראשך, קן תחינותיך (תגובה 575252) הנידחות! נכון, צריך לדעת איך להכין (מומלץ הרבה שום טרי כתוש, אם כי אולי לאו דווקא כהכנה לערב של אלף נשיקות), אבל לדבר על "אופקים קולינריים" באותו משפט עם "טחינה" - זאת בטח איזושהי בדיחה. גם לחלום שהדבר הכבד והשמן הזה יבוא במקום מעדן חלב קליל וקריר - זה רעיון, אפעס, לא מעשי. אפילו אלה שאוהבים, קשה לי להאמין שיאכלו את זה כתחליף. |
|
||||
|
||||
מעדן חלב קליל וקריר: ליטר יוגורט טוב, מלפפונים טריים קצוצים דק, אפשר מלפפון כבוש (כבוש!) במלח קצוץ דק, שמיר קצוץ דק, לימון, מלח, פלפל שחור. לערבב היטב ולהשאיר במקרר כמה שעות (לבעלי אופי נחוש). |
|
||||
|
||||
מאז היותי תשעים-אחוז טבעוני, רוב ארוחת בוקר שלי היא שיבולת שועל בטחינה ''מתוקה'' (גולמית עם מים ומעט פרי) - זה לגמרי בהשראת גרנולה ביוגורט. אבל מודה, זה טעם נרכש, ודורש מידה של אמונה בצדקת הדרך. |
|
||||
|
||||
זו היתה פעם דייסת החורף הקבועה שלי. אבל זה נורא כבד בקיץ. נסה אותו הדבר עם חלב שקדים במקום טחינה. |
|
||||
|
||||
אכן כבד, אבל לא מספיק כבד בשבילי. אחרי זה אני עוד צריך פרוסה-שתיים של לחם (-: |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |