|
||||
|
||||
אבל האם יש הגיון למקרר במטבח שמחומם ל-25 מעלות כשבחוץ מינוס 10? |
|
||||
|
||||
וודאי. אם את לא רוצה להכנס (כלומר, לצאת) למקרר כדי לקחת לך גביע יוגורט. יחד עם זה, באירופה מקובלים מקררים קטנים בהרבה מאלו הנהוגים בארץ. חלק ניכר מהמזונות שאנו מאחסנים במקרר, האירופאים מאחסנים במזווה (שאינו מחומם). ___ אם כי אין הגיון לחמם ל 25° |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |