בתשובה לברקת, 29/06/11 11:23
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574308
יש לך משהו קונקרטי על ערכים תזונתיים שהולכים לאיבוד בהקפאה והפשרה/בישול של קטניות מבושלות?
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574343
לא ממש. אבל אין לי כרגע זמן לגגל באנגלית.

בחברות המזון הקפוא יישבעו לך‏1, ואולי הם צודקים, שעדיף ירק/שורש שהוקפא ממש עם קטיפתו, מאשר בילה 3-4 ימים במקרר. בכמה עדיף?

מעבר לזה לפני ואחרי הבישול משתנה משקל/נפח הקטניות בגלל תפיחתן במים, כך שקשה להשוות לפי 100 ג'.


חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים