|
||||
|
||||
אני לא מבין גדול בנושא העיבוד אבל המספרים הנקובים לעיל נראים לי מופרכים. אז זהו שאין הפרשי איכות כאלה בין גראס לחשיש, צריך לקחת בחשבון גם שמדובר בזנים שונים לתעשיה או לעישון הצמח לא מעובד, ויש הבדל מהותי בין חשיש בוטיק ''אורגני'' שמיוצר במזרח תוך איסוף גבישי השרף והאבקנים בכפות ידי ילדים בשדה, לבין התעשיה הלבנונית בה טוחנים את הצמחים על גבעוליהם, עליהם, שורשיהם וקצת עפר ודוחסים את הכל לשטנץ. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |