|
||||
|
||||
כשאתה מעבד מזון בבית הוא בדרך כל לשימוש ברמה כזו או אחרת של מיידיות, וגם אם מדובר בהכנת שימורים כלשהם, החומרים המשמרים הם לרוב מיני מזונות שממילא מהווים חלק מהתפריט שלך. מזון תעשייתי מעובד לרוב כך שיהיה עמיד יותר וישמר לפרקי זמן ארוכים יותר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |