|
||||
|
||||
אל תחשוב שלפני 100 ו-150 שנה המזון היה יותר טוב. לאיכר שחי מהגידולים שלו - כן, בהחלט. אבל לכל היתר, המזון היה מהול ומזוהם לא פחות מהיום, ולמעשה אפילו יותר. נכון היום חלק מהלחם שנמכר כ"מלא" הוא בעצם לבן שהוסיפו לו מולסה? במאה ה-19 האנגלים גילו את הלחם הלבן. והעדיפו, כמובן, לחם מלא-צבוע-בעופרת, על פני לחם מלא טוב ופשוט. והנה קריקטורה של פאנץ' על זה: |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |