|
||||
|
||||
הפסקה השניה לא מובנת לי: א. מזון תעשייתי מזיק כי הוא מעודד אכילת יתר? אבל אני יודע מה כתוב על האריזה. ב. חומרי שימור? בניגוד לכל מיני המזון החריף, בשר מעושן (ומיני מזון מעושנים אחרים), בשר מומלח, גבינה קשה וחצי קשה, משקאות אלכוהוליים (היום אנחנו שותים מים ללא חומר שימור), וריבה. הטעם של הזעתר והנענע מגיע מקוטלי חרקים. אבל הכל טבעי. כשזה מגיע ממפעל, יש לנו אפשרות לדעת פחות או יותר על מה מדובר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |