|
||||
|
||||
תודה על התגובה המושקעת! קניתי כזה ובהחלט אנסה ואדווח. בדיוק עכשיו הגברת קנתה גם זסטר. בסך הכל נראה שאנחנו קרובים בסגנון; אני אוהב לערבב עם סלט קטן של עגבניה מלפפון ולימון, אם יש לי זמן. אפונה קפואה זו התוספת החצי קבועה בצהרים, כשאני מבשל במשרד.\ שום אני כותש באגרוף. לשבת אני מתכוון לבדוק את המתכון של ביסים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |