|
||||
|
||||
כשאני מבשלת קטניות, אני משרה ומבשלת קילו שלם. לפעמים יותר - נניח קילו מאתיים. אחרי זה אני מקפיאה בכמויות של ספל אחד, (לפעמים יותר), בתוך שקיות. בד"ך, מסיר שבישל קילו, יוצאות לי 10-11 שקיות. מכאן - בערך 100 גרם שעועית יבשה בכל שקית. זו גם הכמות שאני משתמשת בה, כשאני באה להוסיף קטניות מוכנות לתבשיל. נראה לי לא בעיה לאכול את זה ביום. |
|
||||
|
||||
את אוכלת את זה בארוחה אחת, או ביותר? |
|
||||
|
||||
תלוי מה מוסיפים לזה. אם אתה מוסיף לזה ברוקולי, קולורבי וסלק, הכמויות יהיו הרבה יותר גדולות, ולא תגמור את זה בארוחה אחת. אם אתה מגלגל את זה בתוך בוריטו, תגמור את זה בארוחה אחת. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |