![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם המבורגר-לא-מקדונלדס הוא בשר טחון, שהשד יודע מה טחנו איתו יחד. שוארמה אכן פחות בריאה מהמבורגר מבשר שנטחן מול עיניך אצל האטליז, והוכן בבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
את משוהה שוורמה כבש או מה שרובנו אוכלים, שוורמה הודו? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יש הבדל מבחינת החלקים? החלקים בשוארמה הודו נחותים יותר? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
שאלה מוזרה. הרי דיברת מה יותר בריא. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כן. אבל נראה לי, שכך או כך, החלקים בשוארמה עדיפים על פני בשר טחון. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אז זה לא בגלל שההמבורגר זה בשר טחון אלא בגלל שהשוורמה זה בשר הודו. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
למה, אפשר לטחון גם הודו... הודו נחשב לבשר נחות? ___________ מה אני יודעת. אני צמחונית בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
שווארמה זה לא בשר טחון (אני מדבר על מה שנהוג לאכול בישראל). | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הוא שאמרתי. המבורגר עשוי מבשר טחון ולכן יש סיכוי שיש בו כל מיני מרעין בישין. שוארמה, כבש או הודו, פחות גרועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הודו פחות טעים. אני לא יודע מה יש בהמבורגר תעשייתי, אבל אני יודע בהחלט מה יש בבשר שאני טוחן בבית - 100% Chuck, אני חושב שבעברית זה נקרא אונטריב. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה כבר מכניסים להמבורגר במסעדת המבורגרים משובחת? לא נראה לי שיותר מדי. או לפחות אני מקווה. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
במסעדה, כבר לא. במקום שממנו הם קנו את הבשר... | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |