|
||||
|
||||
גמני טרם הספיקותי לפקוד מסעדת יוקרה. פיסגת הקולינריה שלי היא מסעדת עדנה ברמת השרון, שנמצאת ליד מקום שעבדתי בו פעם. מסעדה עם אינטגריטי - אוכל טעים מאד, מחירים הוגנים, מקום נעים, ושירות זריז ולא מעיק. היתה לי חוויה רוחנית מהאינטגריטי הגסטרומי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |