|
||||
|
||||
לא ידוע לי על קרבת משפחה ביני לבין שגיא כהן, טל כהן (אף אחד מהחמישה. מצטער, לא מוצא את התגובה) או כל כהן אחר שזכור לי מהאתר. אני מניח שקוראי האתר יוכלו להאשים אותי בהרבה דברים. אבל לא בהיותי מבקר מסעדות. בכל מקרה, מה דעתך על טענתו שהמסעדות בשנים האחרונות הן לא מה שהיו פעם? |
|
||||
|
||||
ראשית לא האשמתי את כבודו בשום דבר מלבד תהיה אם יש קשר כל שהוא בינך לבין שגיא עקב שם משפחה זהה. ולשאלתך האם אני מסכים לטענתו שיש שינוי במסעדות. כן יש שינוי ואילו לא היה שינו אזאי היה הדבר מצער. שינוי לטובה או לרעה? זאת שאלת מיליון הדולר. בהיותי צעיר לימים סעדתי ליבי במסעדות מסוג אחד. בבגרותי שונה טעמי כך שאין בידי להשיב תשובה מנומקת. השורה התחתונה הקובעת בסופו של דבר הינה הקהל שבא לסעוד. חושבני כי הקהל שבא לסעוד יודע לעמוד על שלו. קהל שלא ימצא את מבוקשו ידיר חיכו מהמסעדה. חושבני כי אדם הבא לסעוד בלבד ימצא את המסעדה המתאימה לו. אדם המחפס בידור עם האוכל ימצא גם הוא את מבוקשו. אסור לשכוח עובדה בסיסית אחת. מסעדה הינה עסק. עסק המופעל על ידי בעלים החפצים להוציא את פרנסתם ממנו. אם חפץ שף זה או אחר להעמיד את כישוריו לדין הסועד. יואיל וימצא את המשקיע או שיממן את עצמו. ובשולי הדברים בימים אלו רצה באחת הערוצים השונים של הטלביזיה סדרה על איך מכינים אוכל. הסידרה מתמקדת באים מכינים את המצרכים השונים מהם מורכבים ארוחות שונות. לטעמי הסידרה מרתקת, מומלץ. בתאבון mr.globy
|
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |