|
||||
|
||||
א שטיקעלע הרינג מקובל ללוות בכוסית וודקה, אבל וודקה לא שותים אך ורק עם הרינג. הוודקה+הרינג הם במידה רבה עניין אופנתי-אלגנטי של עשרות השנים האחרונות, אולי מאה, מאה ומשהו, ומושפע גם מפינלנד ומהמדינות הבלטיות. בבישול הרוסי העממי-מסורתי היה מקובל כבר מאות שנים שיש בארוחה החמה מרכיבי בשר ודגים גם יחד, כך שאין טעם לספור אותם בנפרד בהקשר הזה. הגברים (בעיקר) שותים עם כל האוכל הרבה וודקה, גם במסגרת המשפחה וגם בייחוד בכמויות יותר גדולות כשבאים אורחים וההגשה קצת יותר חגיגית. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |