|
||||
|
||||
הכתבה הזו נראית כמו נסיון של סוגת להגביר את הביקוש למולסה (הפסולת בתהליך ייצור הסוכר). אם הסוכר הוא מרכיב כ"כ משמעותי בתזונה כך שתוספת ה"ויטמינים" מהמולסה תהיה משמעותית, אולי כדאי לאכול פחות סוכר? |
|
||||
|
||||
1) עובדתית, יש אנשים שאוכלים הרבה סוכר. 2)סוכר הוא דבר ממכר גם רגשית אבל גם פיזית. 3) את אותה שאלה ניתן לשאול (ולפי הכתבה בצורה חזקה יותר) על הסוכר החום. |
|
||||
|
||||
סוכר הוא תמיד תוספת למשהו. כדאי להתמקד באותו ''משהו''. שימוש ביותר חומרי לוואי מקשה על השימוש בסוכר. אין הרבה אנשים שאוכלים גרגירי סוכר (או מזריקים לעצמם מי סוכר לוריד). |
|
||||
|
||||
אתה מתכוון להגיד שאי אפשר להכין עוגה עם מולסה. אז חיפשתי מתכון לעוגה בלי סוכר והנה http://www.matkonim.net/cakes/honey.html (המתכון התשיעי) עד כמה שאני מבין העוגה לא ממש דלה בקלוריות. ולסיום מהערך הבא ניתן להבין את המתכון המסובך של צמר גפן מתוק [ויקיפדיה]. |
|
||||
|
||||
אפשר להכין עוגה עם מולסה. תצטרך יותר מולסה. תצטרך גם להתגבר על טעמי הלוואי של המולסה (ולכן אולי תצטרך לשים יותר סוכר בסה"כ?). לגבי הטענה שבדבש אין סוכר: זה תלוי כמובן איפה אתה קונה אותו. עצם הנהג למהול מיץ סוכר בתוך דבש ממחישה עד כמה דבש יקר יותר ונוח פחות לשימוש מסוכר. |
|
||||
|
||||
לא תמיד - אני צורך סוכר חום כמות שהוא מדי יום כמעט. אגב, גם אני גיליתי את היתרון ההוא של סוכר חום, מיד לאחר שהרסתי את העוגה לשבועות. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |