|
||||
|
||||
ההכנה, תכל'ס, 10 דקות. 10 דקות זה גם מה שלוקח בפועל, אם יש לך את החומוסים מוכנים כבר. ואם יש לך את החומוסים מוכנים כבר, והכנת כמות, והכמות מספיקה ל-10-11 פעמים שאתה מכין חומוס, אז כן. בהחלט. אגב, באותה מידה יכולתי לשלוח אותך להפשיר חומוסים של סנפרוסט, זה היה נותן את אותה תוצאה. אבל זה היה יותר יקר. או לפתוח קופסת שימורים, אבל זה היה גם יותר יקר וגם עוד פחית מיותרת באתר איפסון הפסולת הקרוב למקום מגוריך. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |