|
||||
|
||||
"הקדמה"? נשמע כמו עיקר המאמר. אהבתי גם את עצה 7: 7. להימנע מאוכל קר- בטמפרטורה ובאנרגיה. עדיף לבשל או להקפיץ ירקות, לא לאכול מהמקרר. באמת עדיף לבשל ירקות? |
|
||||
|
||||
אני לא יודע מה זה אנרגיה קרה( האמת, נשמע מסוכן) אבל אוכל חם באמת יותר משביע וגם נותן תחושה מאד מהירה של ''אכלתי משהו''. חוץ מזה אחת הסיבות של רעב היא קור, הגוף רוצה לחמם את עצמו. לכן ההמלצה בחורף היא לשתות משקאות חמים ומרק בתחילת כל ארוחה. חוץ מזה לאכול מהמקרר זה לא רעיון מוצלח בכל מקרה. |
|
||||
|
||||
בהודו דאגתי לאכול רק ירקות מבושלים (בהמלצת מארח מקומי). לטענתו בגלל מי ההשקיה והדשן של הירקות שהם מי ביוב וצואת אדם. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |