|
למה אתה הולך לקרוא בכל מיני מקומות, כשהאייל כאן והנושא אינו דילה"ק? לחך הזר שלי, האגיז היה מעדן. אגב, בביקורי השני בסקוטלנד, ב-2002, בפעמיים שהוגש לי האגיז הוא היה רק המילוי (חלקי פנים של כבש טחונים עם שיבולת שועל). פעם אחת בצורת דייסה; פעם שנייה כשתי פרוסות מטוגנות של מעין נקניק רחב, בארוחת בוקר(!) ב-B&B. שש שנים קודם אכלתי את הדבר האמיתי (אותו דבר, בתוך קיבה של עז). הזכיר לי קובה, גם בצורה וגם בטעם.
תפוד בתוך פיתה (עם תרד וגושפנקה של אייל שני): http://food.walla.co.il/?w=/919/1220269 ניסיתי, לא הברקת המאה אבל חביב כניסיון חד-פעמי.
|
|