|
||||
|
||||
כדי לא לצאת לגמרי שלילי - ב"קפה לואיז", הבשורה הקולינרית הכי מוצלחת בחיפה בעשור האחרון, מדגימים איך אפשר בכל זאת להפיק קצת חן מהבייבי בום. העלים עצמם - ואולי אני מדמיין? - רכים ונעימים בפה יותר מברוב המקומות. הוינגרט עדין, רק מעט חמיצות ומתיקות. ובעיקר, הוספת הצבע והטעם לעלים היא לא בעזרת עגבניות שרי - ירק מצוין, אבל לא אוהב עלים וסולד מוינגרט - אלא בעזרת קילופי גזר. וגם, במקום גרעינים מפזרים שם קטניות מונבטות. זה לא קריטי, אבל חביב מאוד. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |