![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כן, כל ההשתפכות שלי בתגובה הקודמת - עכשיו כשאני קורא אותה, זה באמת לא ברור מספיק - היתה סביב תושבות הקבע של הרוקט בין עלי הבייבי. לאכול חופן עלי רוקט, נטורל, זה כבר הארד-קור מדי גם לטעמי, וגם אני הייתי מעדיף לדלל אותו בבייביז חסרי טעם. רוקט הוא עשב תיבול למחצה, ובמיטבו עם חברים (ירקות מתוקים, קטניות, סלטי פחמימות). |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |