|
||||
|
||||
האם שמתם לב שאם בזמן אכילת חרדל דיז'ון נושפים אוויר החוצה אז החריפות נעלמת? (או שזה להיפך, וכאשר שואפים?) אגב, בקשר למיונז, כיוונתי, בין השאר, לקטע המפורסם הפותח את הסרט "ספרות זולה". |
|
||||
|
||||
האם ידעת כי המילה חרדל (Mustard) מקורה משילוב בלטינית שמשמעותו "תירוש שורף", שכן חרדל הוכן במקור עם יין ענבים לפני שתסס? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |