|
||||
|
||||
אכן לאכול את הצ'יפס רק עם מיונז צריך להיות הולנדי, אבל יש הנוהגין להוסיף לקטשופ מיונז כדי לעשותו מעט סמיך יותר ולנטרל מעט את חמיצותו הסינתטית (בפרט הקטשופ של מסעדות מזון מהיר). פרופוציות: בערך כ-30% מיונז בתערובת. |
|
||||
|
||||
רק עם 100% מיונז אמיתי (תחליפים משומרים נמוכי-כולסטרול ייסבלו רק בעת חרום). |
|
||||
|
||||
אם כבר להתקשקש על הרגלי אכילה, למה דווקא על ג'אנק פוד? ויכוחים על הרגלי אכילה אנינים מעט יותר מברגר קינג יתקבלו בברכה, או לפחות בהבנה. בכלל, מתי הולכים ל'מעיין הבירה' בחור? אני מוכן לרשום פרוטוקול, אם כי רב וטוב מאיתנו כבר חיבר על כך מאמר. |
|
||||
|
||||
מקובל עליי, זו הייתה רק הערה מתודית... התנאים הבאים צריכים להתקיים: א. שהמקום יהיה פתוח. ב. שזמני יעמוד בידי. ג. שהתחבורה הציבורית תפעל כהלכתה. ד. שיהיה לי מקום לינה (וינק וינק). אני מקבל את ההזמנה בחום, אך מתוך חשש כבד כי רמת השיחה ודיוק הפרוטוקול ידרדרו ככל שהארוחה תתקדם, וכמות סביאת הבירה (ושאר ידידים) תתעצם. אם אתה בוחר להתנזר, הריני להתכחש מראש לשטויות שאפלוט תחת השפעת חומרים משני תודעה והורסי רקמות כבד. כמו כן, חסידים שוטים אנחנו, והולכים בדרכם של גדולים מאיתנו, כך שכל תוצאה תהיה רק כצל החיוור למקור. נ.ב. - תחילת שנה חביבה לכולם. |
|
||||
|
||||
מיהם הגדולים? בד"כ התוצאות הכימיות משפרות את התפילה שאל את המשיח שניאורסון |
|
||||
|
||||
טעית בחסידות |
|
||||
|
||||
שני המשפטים האחרונים בתגובתי אינם תשובה לראשון. ולא טעיתי בחסידות. יש לי היכרות טובה עם הרבה ימי שמחת תורה, סוכות ימי שבת ואפילו סתם ערבי התפלפלות חבדניקים ולא של חוזרים בתשובה. מתודת 'מצא את הטעות' נראית קצת אובססיבית בדיון מעיין זה. ולאחרים-תודה על ההפניה. דווקא נראה שהמקובל קלין אינו שתיין. |
|
||||
|
||||
וחיבורו הקדוש דיון 453 |
|
||||
|
||||
אשר בדילוגי אותיות מכיל את נזר הבריאה וסוד תבלון האווז המושלם. |
|
||||
|
||||
שמעון, אתה מבזבז את זמנך על שטויות. לך תעשה משהו מועיל (תוציא עוד דיסק, למשל) |
|
||||
|
||||
הודעות אישיות כמו זו שלך מקובל במקומותינו להפנות לדואל הפרטי. לתשומת לבך. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |