|
||||
|
||||
s.o.s. לאופות ולאופים שביננו,האם בצק שנעשה ללא שמרים,אלא עם אבקת אפיה, סודה לשתיה ויוגורט, צריך להניח לפרק זמן לפני הכנסתו לתנור? או שאפשר לאפותו מיד? |
|
||||
|
||||
לידיעתי, לא צריך להניח לתפוח. אבקת אפייה עושה את זה, בתנור (זו הרי מלכתחילה הסיבה שיש מתכונים ללא שמרים... לחסוך בזמן). |
|
||||
|
||||
מה שברקת אמרה. |
|
||||
|
||||
זה מה של.ב.פ לימדה אותי. |
|
||||
|
||||
עפר אני לרגליכן, הלחם הוא הצלחה מרשימה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |