|
||||
|
||||
לקינוח הגבינה קוראים fromage blanc והוא פופולרי מאוד גם בגרנובל ובהחלט טעים.
|
|
||||
|
||||
הא! במקרה אכלתי כזה בגרנובל, ולא ידעתי שאני אוכל ספציאליטה מקומי! אלא שלמיטב הבנתי (ומסתבר שזה ממש לא הרבה), זה היה פשוט... גבינה לבנה. כזו שהוצאה מקופסה של תנובה תשע אחוז. מוגשת בקערית זכוכית קטנה, כקינוח. עם הרבה שכנוע עצמי ושעשוע, נהניתי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |