![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לחם פועלים עושים מפועלים, ברור, לא? כמו שבלחם זיתים יש זיתים, ולחם דגנים ופשתן עושים מדגנים ופשתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בסיבי פשתן אני משתמש בתיקוניי אינסטלציה. למה שמישהו ירצה את זה באוכל שלו? אני כבר מעדיף פועל בלחם שלי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ועוד לא הזכרנו ממה עושים לחם אגוזים ולחם צימוקים. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |