בתשובה לדובי קננגיסר, 17/12/01 18:23
בוא נפתח עוף-טופיק? 48586
נדמה לי שהיו שלושה סניפי וונדיס. הם בחרו להתחרות בנישה הלא נכונה.
בארה"ב הם ידועים במנות הענקיות שלהם. מסע הפירסום של זקנה הנוסעת ממסעדת מזון מהיר אחת לאחרת, ושואלת בכל מקום "where's the beef" ייזכר לעד. מבחינת איכות הקציצה הם מעולם לא היו כח מוביל.

הנקודה היא שבישראל אין מקום לתחרות כמותית, משום שהמנות הן תמיד גדולות. השיא הוא, כנראה, בורגר ראנץ', בו אתה יכול להזמין בשר בטווחי משקל של 70-300 גרם במנה בודדת! גם מקדונלדס, עם כל ההיסטריה ההמונית שהיתה עם פתיחתם הבינו מהר מאד שהם אינם יכולים להסתפק בקציצה רגילה, וגם "ביג מק" נראה כבדיחה עצובה, עם שתי קציצות זעירות הכלואות בשלוש שכבות לחמניה בצקית. לכן המנה הנמכרת הנפוצה היא מק רויאל יחיד או כפול. נדמה לי שרק בטקסס ובישראל אתה יכול להשיג קציצה בגודל כזה. אז מה יציעו וונדיס?
בוא נפתח עוף-טופיק? 48619
גם בניו יורק אפשר לקנות Double-Quarter-Pounder.
עם ביקון וגבינה 48624
עם ביקון וגבינה 48625
ולהרגיש את העורקים הכליליים שלך הולכים וצרים.
עם ביקון וגבינה 48630
תענוג....
בוא נפתח עוף-טופיק? 48736
למה לא Half-Pounder?
בוא נפתח עוף-טופיק? 48731
נאש בורגר באור יהודה - 450 גרם.
בוא נפתח עוף-טופיק? 48850
ואני כבר שנתיים עובדת באזור ולא ידעתי!

אפשר כתובת?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים