|
||||
|
||||
מה פתאום כללתם את המטבח הצרפתי העשיר עם השוויצרי? הרי קשה אפילו להגיד מטבח צרפתי בכלל, כשחושבים על המטבח הפרובנסלי, עם שמן הזית והזיתים (דומה מאוד לדרום איטליה), על המטבח של נורמנדי עם כל החמאה המעולה שלהם, ועל כל שאר המטבחים האיזוריים שלא דומים אחד לשני כלל. אף אחד כאן לא קרא את ספרו הנפלא של אהרוני "המטבח הצרפתי"? מטבח שוויצרי? מה בכלל יש להם חוץ מפונדו ורושטי? אה, כן! גבינות. סליחה, אבל המטבח הצרפתי הוא האהוב עלי בעולם ונאלצתי לבחור באיטלקי, כמחאה על ההכללה צרפתי/שוויצרי. האם המטבח של אמא מתפקד כאופצית זאב רווח? |
|
||||
|
||||
מאז החלו בדחנים מוצלחים יותר או פחות לכתוב את הגיגיהם באתר, נעלמה הבחירה ההומוריסטית. האם העורך הנכבד מנצל את כל רעיונותיו ההומוריסטיים בהתחזות למיכאל שרון ולא מותיר לסקר אף פיסת הומור זערורית ? או שמה הוא נבוך מהרעיון שישוו אותו אלי? |
|
||||
|
||||
"האם העורך הנכבד מנצל את כל רעיונותיו ההומוריסטיים בהתחזות למיכאל שרון..." (צחקתי בקול או אם להשתמש בשפת המדיום אז LOL) |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
יש בחיפה (או היתה כבר הרבה שנים לא ביקרתי שם) מסעדה ידועה שמגדירה את עצמה כצרפתית שויצרית (לא זוכר את השם שלה). אני מניח שמחבר הסקר מתגורר באיזור והיא ההשראה לסעיף הזה. אני צודק? |
|
||||
|
||||
וואלה. במדרחוב. |
|
||||
|
||||
צודק. |
|
||||
|
||||
נדמה לי שגם בנתניה המעטירה, בפינה הדרום מערבית של איזור המדרחוב, היתה איזו מסעדה צרפתית-שוויצרית, שסקרנה אותי לא פעם, אך טרם הספיקותי וגו'. |
|
||||
|
||||
נדמה לי שהיא עוד משהו חוץ מצרפתית-שוויצרית (אוסטרית או משהו כזה), אבל עבר זמן מאז שביקרתי במדרחוב בנתניה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |