|
||||
|
||||
הצבעתי "המטבח של אבא" למרות ששני הדברים היחידים שאבי ידע לבשל הם "כוסמת" ו"לוקשים". פשוט נראה לי בלתי אפשרי לבחור. וכי אפשר לוותר על חומוס-טחינה? (ואיזה קבב בצד לא יזיק); או לוותר על סטייק ברוטב צרפתי מעודן ולקינוח קרם ברולה? או על הטעמים מקפיצי בלוטות הטעם של האוכל ההודי והתאיילנדי? או על מגוון הטאפס הספרדי? ועוד ועוד... כלומר, בטוח חסרה האופציה של מטבח "פיוז'ן", אם כי כשהולכים למסעדה ממשית, לא וירטואלית, מסעדת פיוז'ן אינה ממש בחירה טובה כי סביר להניח שטבח שיודע להכין עגל רך ביין בנוסח איטלקי אינו ממש מומחה לחומוס. |
|
||||
|
||||
כוסמת? גלבץ זה לא עברות של "קוסטנזה" במקרה? |
|
||||
|
||||
כוסמת? וייז מיר. אמא שלי עשתה את זה פעם ומאז כל פעם שהיא מציעה לעשות את זה מבחינתי מדובר באיום על קיבתי. ועתה לבחירתי - בינתיים אני היחידה שהצבעתי לסיני/תאילנדי. טעים בטרוף (כמובן שתלוי איפה אוכלים). המממ....נהייתי רעבה. יאמי. ובכן - עד שיצא לי סוף סוף לאכול שוב סיני/תאילנדי אני אסתפק לי באוכל מזעזע שיוצא לי לאכול לאחרונה ובמקרר ריק (!). יום טוב לכם. |
|
||||
|
||||
הכי אהוב, יעני - לא היחיד שאתה אוהב, אלא זה שאתה הכי אוהב. |
|
||||
|
||||
הכוונה כנראה לשילוב בינלאומי, או כמו שמציעה האופציה האחרונה, המטבח של אבא (אבן) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |