בתשובה לעוד אלמוני, 03/06/08 12:31
אני אסביר: 480135
אנחנו מכינים את החומוס לבד,בבית, מה שנותן פרספקטיבה
שונה לכל צורת ההסתכלות על הנושא.
50% גרגירי חומוס מבושלים.
25% טחינה גולמית
25% מים, מיץ לימון ושמן זית.
תיבול- מלח, כמון ושום.
אפרודיזיאק.
אני אסביר: 480137
כמה?
אני אסביר: 480139
עזוב כמה, איפה קונים אותו?
אני אסביר: 480141
אתה באמת מצפה שאחשוף כאן את הדילר שלי?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים