|
||||
|
||||
כן, התכוונתי למשפחת הגבינות שצבען לבן ולא צהוב ובדרך כלל יש בהן פחות אחוזי שומן, ומצידי כללתי בזה את הקוטג'ים למיניהם. בישראל, כשמתכוונים לגבינה צהובה, טורחים לציין: "גבינה צהובה". כשאומרים "גבינה" - ברור שהיא לבנה. בארצות אחרות זה להיפך - "גבינה" - ברור שהיא שייכת למשפחת ה"קשות", הצהובות (ובמקרים קיצוניים אתה מדבר על גבינה לבנה ואפילו כשאתה מסביר, והקנדים האלה לא מבינים למה אתה מתכוון). |
|
||||
|
||||
אם לא שינו את הכללים בחצי שנה האחרונה, בישראל גבינה לבנה היא http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A... שגבינת קוטג' זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A... את הראשון אין בחור המזורגג הזה, ואת השני אי אפשר לאכול בלי לחשוב על הפרה חולת הפרקינסון. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
מה! זה לא אני! יש לי אליבי! אני בארץ, ויכולה להשיג גבינה לבנה וקוטג' מתי שאני רוצה! |
|
||||
|
||||
מה זה תהליך הבחלה? |
|
||||
|
||||
הבחלה היא תהליך של הבשלה מלאכותית מזורזת של פירות שנקטפו, כמו לקטוף את האבוקדו קשים ולשים אותם עטופים בעיתון במשך כמה ימים עד להבשלה- תהליך ההבשלה מהיר יותר כשהפרי נשאר במקום אטום וקטן והגזים שהוא מפריש משפיעים עליו עצמו ומזרזים את התהליך |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |