|
||||
|
||||
בוא נעזור לך קצת: Le Pain Quotidien שיש לה כמה סניפים בעיר מספקת לחם שלא היה מבייש מאפיות צרפתיות רבות. הלחם במאפייה של Balthazar גם הוא מתקבל על הדעת. ואם אתה בכוון קצת יותר איטלקי, יש את המאפייה ב Sullivan ויש את Amy's בצ'לסי מרקט ואם אתה כבר אופה בבית, למה לא עם שאור? |
|
||||
|
||||
תודה על המידע כולם נמצאים במרחק רב ממקום מגורי לצאת במיוחד לכיכר לחם לא תמיד מתאים לי אם אני בסביבה אז בהחלט פרקטי שאור מחייב מחזוריות וטיפול רוב הזמן אני מטעמי עבודה בכל רחבי היבשת כשיש הפוגות ארוכות אפשרי ומבוצע שמרים נותנים תוצאות מידיות תהליך קצר של מספר שעות ויש תוצרת. מ. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |