|
||||
|
||||
זהו, שזה לא הדבר הקרוב ביותר, זה אותו הדבר. כדי להפוך את לחם השיפון שמצאת במכולת ללחם שיפון קל ("רק 40 קלוריות לפרוסה" כמו שמבטיחה האריזה) כל מה שעליך לעשות הוא לפרוס אותו לפרוסות דקות יותר. |
|
||||
|
||||
כמובן, קיים גבול טכנולוגי לעובי הפרוסה. עידן הננוטכנולוגיה יאפשר לנו בעתיד פרוסות דקות ביותר,שיגיעו לרמה של שברירי קלוריה לפרוסה. אני מושקע בחברת הזנק בנושא (שיפונטק). |
|
||||
|
||||
קניתי! אני מעונין להשקיע את שטר המאה דולר שלי, פרוס ל10,000 שכבות |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |