|
||||
|
||||
שמרים יבשים או שימרית? המתכון שלי (פשוט אבל יעיל): 2 כוסות קמח לבן כוס המכילה קמח תירס (לא קורנפלור) קמח מלא וקמח לבן ביחס של שליש-שליש שליש. 1 כוס מים 2 כפות שמן (רצוי זית אבל לא חובה) 2 כפות שימרית או 0.66 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר חצי כפית מלח ולמכונה. |
|
||||
|
||||
בעצם, זו שנתנה לי את המתכון מוסרת: אפשר גם שמרית. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |