|
||||
|
||||
למחלק התה ייקח קצת פחות זמן להכין כל כוס, כי אם הוא לוקח הזמנות באופן מרוכז יחסית (אפילו 3-4 עובדים בכל פעם), הוא צריך להרתיח מים בקומקום רק פעם אחת, לפתוח ולסגור צנצנות קפה באופן יעיל יותר, להגיש את התה רק פעם אחת (על מגש, לעובדים שנמצאים באותו חדר) ואפילו לשטוף כוסות באופן מרוכז. |
|
||||
|
||||
מה, לוקחים פה הזמנות? איפה? גם אני רוצה! במקום שבו עבדתי, מחלק התה חילק אותו בטווח שעות מסויים ובסוף שטף את כ----ל הכוסות בשעה מסויימת (כשבא לו, ליתר דיוק), ומי שלא התחשק לו תה בדיוק באותו רגע - זבש"ו. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |