|
הנקודה החשובה שצריך להעביר לאנשים שמבינים באלכוהול (אני - מבין באלכוהול, אתה - אוהב אלכוהול, הוא - סתם שתיין) היא שאיכות בשום פנים ואופן לא צריכה לבוא על חשבון הכמות. אחרי שטיפלנו בנקודה הרגישה הזו, צריך להתאים את המשקה לאירוע. בירה לברביקיו או פאב רועש ומעושן, יין לארוחה ראויה וויסקי, נו טוב, תמיד. אין טעם להיכנס לרשימות של מותגים (ליום-יום בושמילס, לאירועים אפשר משהו מעושן יותר) כי זה מאוד אישי; מומחים בצד, אף אחד לא יכול להגיד לך מה אתה אוהב (רק לצחוק עליך אחרכך).
המלצת הבית : קפה טחון עם Grand Marnier.
|
|