|
||||
|
||||
אני מסבירה להם שצריך להכין אספרסו קצר ולהאריך אותו במים רותחים. אבל נדמה לי שהמקור הוא מז'אנר הקפה פילטר. |
|
||||
|
||||
מה ההבדל בין זה לבין אספרסו ארוך? |
|
||||
|
||||
זה הרבה יותר ארוך - ארוך עד כדי הגשה בספל של נס קפה. |
|
||||
|
||||
פעם הייתי פשוט מזמין קפה פילטר, הייתי מקבל פילטר חום מפלסטיק שמניחים מעל הכוס, ממלאים במים חמים ונותנים להם לטפטף. היה בזה כל מה שאני יכול לרצות בקפה. קפה קטן, מהיר יחסית, עם טעם של קפה וכמות קפאין שמספיקה כדי להשאיר אותי ער לפחות שעתיים. אבל אז התחילו עם האמריקאנו הזה, אתה מזמין פילטר ומקבל המון המון קפה עם טעם של מים דלוחים בפלנג'ר. מאז הטרנד הנאלח הזה אני מסתובב בבתי קפה ושופך לאטה לעציצים. אני חושב שאת אשמה. |
|
||||
|
||||
אני שכבתי שנים על הגדר, טועמת ומתאכזבת מכל מיני "קפה מגורען עלית" שהגישו לי, כי לא מצאתי משהו אחר להזמין. ומעליבה חברים שקנו לי קפה בלי לשאול אותי (והניחו שהפוך הוא ברירת מחדל בשביל כל האוכלוסייה). אז המקרה שלך הוא שבב שעף בזמן חטיבת העצים. קורה! |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |