|
||||
|
||||
זו פשוט תערובת עוגה מיוחדת לעניין, שאם מכניסים אותה לתנור לזמן קצוב היא נקרשת רק מסביב במגע עם החום הישיר של התנור. ובעברית פשוטה: זה לא אפוי עד הסוף. |
|
||||
|
||||
מה מיוחד בה? גם הסופלה שאני מכין בבית נוזלי בפנים. או שמא הכוונה ב"מיוחד" היא "שונה בתערובת לעוגת שוקולד רגילה"? |
|
||||
|
||||
איך מכינים סופלה בבית? |
|
||||
|
||||
זה לא מאוד קשה, אבל אם אני אתן את המתכון בע''פ אני בטוח אטעה באחת הכמויות, על כן תאלץ להמתין למחר. בגדול מכינים תערובת של חמאה שוקולד מריר קמח וביצים ואופים בתבנית מתאימה (עגולה ודומה לכוס). |
|
||||
|
||||
עכשיו פתאום נראה לי שהתגובה שלי עלולה להתפרש כמעליבה (וזו לא היתה הכוונה, התנצלותי הכנה), בעוד שרק רציתי לברר אם "מיוחד"="מרכיב סודי" או פשוט "שונה". |
|
||||
|
||||
אכן הכוונה ב''מיוחד'' ל ''שונה בתערובת לעוגת שוקולד רגילה''. |
|
||||
|
||||
באיזו הזדמנות יצא לקלינטון לטעום ממעדנייך? |
|
||||
|
||||
עבדתי שנתיים ב"RUSSIAN TEA ROOM" בניו יורק, עד לסגירתו. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
וקלינטון הגיע לשם לאירוע כלשהו, והסתחבק עם השפים? או שהוא פשוט שם עלייך עין? |
|
||||
|
||||
א', אבל בלילות בודדים אני מדמיינת שב'. |
|
||||
|
||||
בלילות בודדים יודעים את האמת. הוא שם עלייך עין.:) |
|
||||
|
||||
בלילות בודדות. |
|
||||
|
||||
פספסתי איזה חידוד? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |