|
||||
|
||||
אולי מי שעוסקים במיון הזבל שנכנס למטבח רגישים אליו יותר מן הסועדים. |
|
||||
|
||||
מן הסתם, אבל כשאני נכנס למסעדה ומזמין סטייק מדמם, אני לא רוצה שהמלצר יגיד לי ''מסייה טבח אומר שמגעיל אותו להתעסק עם בשר מדמם, ובכל מקרה זה לא אוכל טוב בשבילך''. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |