|
||||
|
||||
ככה? "כן", וזהו? לא יכולת לרכך קצת את המכה? לנחם קצת? להסביר קצת? אולי משהו בנוסח - "הם לא אותו הדבר, קולרבי הוא קולרבי ולפת היא לפת! אין לערבב בין השניים! יש ביניהם הבדל חד וברור - המתמצה בזה שקולרבי הוא קולרבי ולפת היא לפת!" נדמה לי שאחד מהם אמור להיות יותר חריף בטעמו מן השני, אבל לא ברור לי אם זה המונדריאן או הדה-לוריאן. |
|
||||
|
||||
אם התכוונת לרמוז שתגובתי נכתבה ברוח מונדריאנית, אני מודה על המחמאה. |
|
||||
|
||||
התכוונתי בעיקר לאסוציאציה שעלתה בי בעניין הישראלי ההוא, מתעשר חדש שסמלי המעמד נעשו מאוד חשובים בעיניו. הוא היה בעיצומה של פגישת עסקים חשובה באירופה, עת טלפן לאשתו וסח לה: "יונה, שלחתי עם חברת אבטחה רנואר קטן ולמבורגיני, הם כבר הגיעו?" ותען לו יונה ותאמר: "אחד הגיע, לא יודעת איזה מהם בדיוק אבל אם אתה אומר שהרנואר קטן אז זה בטח הלמבורגיני". |
|
||||
|
||||
לפת מאז ומתמיד היו מבשלים (או כובשים ומגישים לצד חמוצים ובצל עם החומוס), וטעמה חריף קצת. גם קולרבי טרי הוא חריף קצת, אבל לא כשהוא מבושל. |
|
||||
|
||||
ותמורת שק לפת ניתן להשיג קוטפת (כותנה) |
|
||||
|
||||
זה היה חרוז (חופשי למדי) לשם החרוז. |
|
||||
|
||||
ואני עוד אכלתי את הלב שלא נתתי כותרת לתגובה הקודמת, ''תראו שעוד יחזור על ארבע אל הלפת'', אבל התאפקתי. |
|
||||
|
||||
אני רק מקווה שלא נכון להגיד עליך ''הוא עוד עצוב''. |
|
||||
|
||||
יש שיר כזה, דרך הטבק נדמה לי. |
|
||||
|
||||
זה די בזבוז לבשל קולרבי, לא? במצבו הטרי הוא היה אחד המעדנים של ילדותנו. היום אני כבר כמעט לא קונה אותו, אולי מפני שמתעצלת לקלף. לעתים אני מוצאת ניחומים בכרסום לב הגזע של חסה ערבית (מקולף כהוגן כמובן). |
|
||||
|
||||
רציתי לציין שקולרבי טרי הוא סיבי בצורה בלתי נסבלת, אבל עליתי בפתיל וגיליתי את תגובה 377696 (שבפעם הקודמת שקראתי אותה חשבתי משום מה שמדברים על ברוקולי), אז אני אתן צ'אנס. אגב, ראיתי בשוק קולרבים קטנים עם קליפה סגולה. מישהו מכיר? כדאי? |
|
||||
|
||||
קולורבי צריך להיות קטן ככל האפשר (הכי טעימים אלו שבגודל שזיף ומטה). כל פרט שבגודל כדור טניס ואילך יהיה סיבי ומגעיל. ולסגול יש את אותו הטעם, רק קצת פחות - כלומר קצת פחות עסיסי וכו'. אבל ניסיתי רק פעם אחת אז אולי נפלתי על מצבור עפש. |
|
||||
|
||||
סגולים? לא. רק ירקרקים בהירים, בגודל קטן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |