|
||||
|
||||
אוי ואבוי. אכן, פזלו עיניי ונדמה לי הקולרבי כברוקולי. קולרבי הוא אכן ירק עצוב קצת - עד שכמה שפים גילו לאחרונה שאפשר לבשל אותו קצת (משהו כמו עשר דקות, כשהוא פרוס בעובי של משהו כמו סנטימטר), והוא הופך לירק טעים ואנין (גילוי נאות: לא את כל משפחתי הקטנה הצלחתי לשכנע בכך). |
|
||||
|
||||
עכשיו בדקתי, מה שאוכלים בקולרבי איננו בדיוק השורש אלא ה... הגבעול, דווקא. יש לו מין ''גבעול מעובה'', ואותו אוכלים. אבל רק אם רוצים. |
|
||||
|
||||
מה דעתך על צנוניות? |
|
||||
|
||||
לגבי הצנוניות עלי עוד לגבש עמדה (חדשיים-שלושה יספיקו). אבל לגבי אחיהן הגדול, הלא הוא הצנון - כבר הבהרתי דברים שהם, עלי לומר במלוא הצניעות - ראויים שנקשרם לאות על ידינו ויהיו לטוטפות בין עינינו: תגובה 357130. |
|
||||
|
||||
לצנינים בעיניה. |
|
||||
|
||||
ואגב, להלן, כדי להבדיל קולורבי ברוקולי http://www.jodigf.com/תזונה%20נכונה.files/image003.j... ולפת |
|
||||
|
||||
הבחורה המצולמת בתקן של ברוקולי לא מתאבנת במיוחד. |
|
||||
|
||||
צ"ל זה: |
|
||||
|
||||
אה, זה כבר הרבה יותר סקסי... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |