|
||||
|
||||
דווקא המחשבה הראשונה שלי לגבי ההצעה שלך היתה הפוכה: יהיה יותר קל לייצר בשר בתרבית מאשר להנדס תרנגולות עד שלא ירגישו כאב ועקה. יתירה מכך, הרבה יותר קל לשכנע אנשים שבשר ללא מערכת עצבים לא יסבול מכאבים, מלשכנע אנשים שתרנגולת, עם מוח מהונדס ככל שיהיה, לא תרגיש משהו. |
|
||||
|
||||
בשר בתרבית *במחיר סביר*? נראה לי די רחוק מאיתנו. |
|
||||
|
||||
שנתערב על מה יקרה קודם? |
|
||||
|
||||
על ארוחה במסעדה שמגישה את הבשר החדש? התערבנו. |
|
||||
|
||||
מה עם תולעים בטעם עוף? נראה לי הכי קל. |
|
||||
|
||||
כן, בטח. כמו דג זהבון בטעם שרימפס. שמענו עליכם. |
|
||||
|
||||
ממרח חציל בטעם כבד? |
|
||||
|
||||
מבחינתי, מצויין. אני חושב שיהיה די קשה להשיג את הטקסטורה הנחוצה, אבל מה אני יודע? |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
בהתאם לחוקי הכשרות, זה יצטרך להיות עוף בטעם תולעים. ואגב, אני לא לחלוטין משוכנעת שהגושעוף יהיה כשר. סטייק מעבדה אולי כן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |