|
||||
|
||||
למען האמת, התכוונתי לנקניקיות התעשייתיות אלו שזורקים לסיר ומוכנות תוך כמה דקות.1 ובכל מקרה, גם אני לא חושבת שנקניקיה זה פאר היצירה הקולינרית האפשרית. את מוזמנת להחליף את "נקניקיה" ב"שניצל", בסדר? הנקודה שלי היא שכמעט כל מזון (חסר ערך קולינרי ככל שיהיה) בריא יותר (או מזיק פחות) כשמבשלים אותו בבית. זה הכל. 1 ככה מבשלים נקניקיות, לא? לא יודעת. לא הכנסתי אחת לפה שלי כבר הרבה, הרבה מאד זמן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |