|
||||
|
||||
כמו שכתבתי, לא להשמיד עופות חשודים (הרי איש לא בדק חום לכל העופות, אם נמצא עוף מת אחד עם סימני הנגיף אז מושמד הלול) וגם לא לשחוט אותם למאכל (בינתיים), אלא לתת למחלה לעבור את מסלולה הטבעי עד שיעלמו סימני הנגיף מדם העופות (שישרדו). בינתיים למנוע ככל הניתן מגע של בני אדם עם העופות הנגועים, לחסן בחיסון חלבוני את עובדי התעשיה (רמז : לא את המנכ"לים). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |