|
||||
|
||||
משרים במים לדקה ומכנסים מיד לתנור חם מאד. הקליפות מתבקעות מיד. משם לצנטריפוגה להפרדת הקליפות מהגרעינים. יכול להיות שפועל גם בסוגי פיצוחים אחרים (כגון פיסטוקים). |
|
||||
|
||||
עם גרעיני חמניות אין בעיה. הבעיה הגדולה היא באמת עם הפיסטוקים. |
|
||||
|
||||
כמה חם? יעבוד גם בבית? |
|
||||
|
||||
יעבוד בבית של פיסטוק. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |