![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
משרים במים לדקה ומכנסים מיד לתנור חם מאד. הקליפות מתבקעות מיד. משם לצנטריפוגה להפרדת הקליפות מהגרעינים. יכול להיות שפועל גם בסוגי פיצוחים אחרים (כגון פיסטוקים). |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עם גרעיני חמניות אין בעיה. הבעיה הגדולה היא באמת עם הפיסטוקים. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כמה חם? יעבוד גם בבית? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יעבוד בבית של פיסטוק. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |