|
||||
|
||||
על הגרעינים שאינדיאנים בצפון אמריקה מגדלים ושאר מאכלים מקומיים. נולאנד ג'והנסון משמורת האינדיאנים טוהונו או'דהאם באריזונה, מגדל כ-7 טון גרעינים בעונה, בעיקר כזיכרון לסבתו שסבלה מסכרת (חוקרים בודקים אם יש קשר בין מזון מדברי מסורתי וסכרת). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |