|
||||
|
||||
פריאונים זה לא ממש חוכמה, כי הם מקופלים ככה שהאנזימים המעכלים לא מצליחים לפרק אותם. כפי שכתבתי כאן לפני דקה, אני חושב שיש גם חלבונים ''רגילים'' שמתנהגים כך. |
|
||||
|
||||
נוגדן הוא חלבון "רגיל"? |
|
||||
|
||||
התכוונתי רק להגיד שהוא לא פריאון. אני לא יודע יותר מדי על הנושא, אולי מישהו אחר ישלים את התמונה. |
|
||||
|
||||
באחד האתרים מצאתי משפט שאומר " Protein digestion is incomplete in infancy", ואולי כאן טמון פתרון החידה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |