|
||||
|
||||
אז זהו, שהשירות הרציף הוא לרוב לא פונקציה של כמה עלה מה שהזמנת... הרציונל מאחורי הנוהג לקבוע את גובה הטיפ באחוזים מההזמנה, הוא כנראה ה"כולם מרוויחים", הסועדים, המלצר, ובעל המסעדה. מלצר שיהיה חביב ויעיל(שינסה בדרך כמה שפחות מורגשת לגרום לסועדים להזמין דברים, ורצוי יקרים) -> סועדים מרוצים שיזמינו יותר -> יותר רווח למסעדה -> טיפ יותר גבוה למלצר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |