|
||||
|
||||
אם הבנתי אותך נכון עכשיו, אז הבנתי נכון גם קודם: התכוונת לאנטיביוטיקה מלאכותית. בסדר, אבל לא מדוייק לומר "אין אנטיביוטיקה בחלב" כשיש חומרים אנטי-מיקרוביאליים אחרים בכמות דומה לזו שבפרות המהונדסות (זה שהם לא מצליחים למנוע דלקת עטין זה לא מפתיע: הם ספציפיים לחיידקים אחרים. זו לא שאלה של כמות). (כל זה לא בא לומר שאין לעשות בקפידה את כל הבדיקות המתקבלות על הדעת). |
|
||||
|
||||
איך זה שהחיידקים לא פתחו עמידות לאותם חמרים אנטי-בקטריאליים? הרי הפרה מפתחת אותם הרבה יותר לאט ממה שמקובל בחברת אלי-לילי. |
|
||||
|
||||
לא יודע, אבל אתה בטוח שהם לא פיתחו עמידות? עובדה שיש חיידקים הגורמים למאסטיטיס (לא יודע אם הם קרובי משפחה של הלא-עמידים), ואפשר לשער ששהות בעטין וגרימת דלקת אינה חיונית לזן הזה; יש לו שדות אחרים לרעות בהם. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |