![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כן אבל יתכן שאי אפשר יהיה לעשות ממנו גבינה. (שלא לדבר אל אפשרות שיש אנשים אלרגים לזה) | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נו, אז לא תאכל לבן, תשאר רק עם המילוי. (ואם אתה לא רוצה אז לא נדבר על האפשרות שיש אנשים אלרגים לזה) | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |