|
||||
|
||||
9%? חלב, לא שמנת. ___ אגב, כידוע לרובכם ישנם מספר סוגים של גבינת קוטג': %½ שומן, 3%, 5% ו-9%. מה ההבדל בתהליך הייצור של כל אותם סוגים? אין הבדל. את כולם מכינים מחלב כחוש. לאחר מכן מוסיפים שמנת לפי הטעם על מנת לקבל את אחוזי השומן הרצויים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |